Een afspraak maken? Bel 074 266 33 89

Fysiotherapie Fleminghof heet u graag welkom in ons volledig nieuw ingerichte oefenzaal!

Fysiotherapie Fleminghof heeft geïnvesteerd in u en in ons team. Om u optimaal te kunnen begeleiden bij uw gezondheidsklachten hebben wij onze oefenzaal vernieuwd, zowel qua multifunctionele apparatuur als de ruimte zelf. Zo beschikken wij onder andere over 2 functionele wanden, leg press (op hoogte), leg extension, leg curl, crank cycle en het cardio gedeelte. Het mooie hiervan is dat de fysiotherapeut veel verschillende oefeningen voor u kan bedenken, veel meer dan voorheen zodat we de oefentherapie meer specifiek op uw situatie kunnen afstemmen.

Oefenzaal 4Oefenzaal 5

Wij hebben gekozen voor MATRIX vanwege de kwaliteit en veelvuldige inzetbaarheid van de apparatuur. Wij zijn daarbij nauwkeurig begeleid door Jelle Hoekstra van MATRIX. De juiste apparatuur kiezen voor de patiënten, het team en de ruimte is namelijk geen makkelijke klus. Na veel denkstappen en de begeleiding van Jelle zijn we tot de optimale keuze gekomen voor Fysiotherapie Fleminghof.

Een demonstratie waarbij we, op enkele teamleden na, bijna allemaal aanwezig waren hebben we alle functies van de apparaten doorgenomen.

Al met al zijn we erg tevreden met onze keuze voor MATRIX! Al het nieuwe is even wennen maar met de voordelen die we nu hebben went het erg makkelijk! Uw fysiotherapeut zal u bij het gebruik van de apparatuur uiteraard helpen. Wij hopen dat we u zo mogen helpen een multifunctionele en uitdagende bijdrage te leveren aan uw herstel.

Fysiotherapie Fleminghof

Gezondheidscentrum Fleminghof
Fleminghof 5
7622 MB BORNE 

Telefoon: 074 2663389 (8:30 - 17:00u)
Email: info@fysiofleminghof.nl

Contactformulier

Klachtenformulier

Openingstijden

  • Maandag 7:30 - 21:00
  • Dinsdag 7:30 - 21:00
  • Woensdag 7:30 - 21:00
  • Donderdag 7:30 - 18:00
  • Vrijdag 7:30 - 17:00
  • Zaterdag op afspraak