Een afspraak maken? Bel 074 266 33 89 of bericht ons via WhatsApp 06 20 097 570

Welkom bij 

Fysiotherapie Fleminghof Borne


Fysiotherapie Fleminghof Borne is een gespecialiseerde praktijk voor fysiotherapie binnen het gezondheidscentrum Fleminghof waar we samen met u een behandelplan opstellen om een oplossing te vinden voor uw gezondheidsprobleem. Omdat onze praktijk veel specialisaties heeft, kunnen de fysiotherapeuten elkaar goed aanvullen met specifieke kennis en kunde. Fysiotherapie Fleminghof Borne is uitgerust met de nieuwste innovatieve technieken, materialen en een volledig nieuw ingerichte oefenzaal. Zo is onze praktijk bijvoorbeeld uniek in behandelingen van hardnekkige, chronische pees- en spierklachten. Wij beschikken namelijk over Echografie, Shockwave, Dry Needling & EPTE. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze specialisaties.

Bij uw eerste bezoek zal er een screening, anamnese en uitgebreid lichamelijk onderzoek plaatsvinden. Een goede diagnosestelling is namelijk van cruciaal belang om een passend behandelplan samen op te kunnen stellen. Het kan zijn dat er de eerste keer ook gelijk behandeld wordt of dat het onderzoek aangevuld wordt met echografie. Wij kunnen voor u nakijken welke overeenkomst u met uw zorgverzekeraar heeft afgesloten met betrekking tot de vergoeding voor fysiotherapie. Wel blijft u zelf verantwoordelijk voor een voldoende dekkende verzekering. Meer informatie over uw 1e afspraak kunt u hier vinden.

Wij hebben goed onderling contact met andere disciplines binnen gezondheidscentrum Fleminghof maar ook met veel specialisten daarbuiten via verschillende netwerken. Fysiotherapie Fleminghof hecht veel waarde aan het teamwork tussen patiënt en therapeut om zo snel mogelijk tot het gewenste behandelresultaat te komen waarbij uw hulpvraag centraal staat. Daarom zal een deel van het behandelplan ook een actieve bijdrage van u vragen. Als onderdeel van de nabehandeling geven wij adviezen en oefeningen om de goede resultaten te behouden ter preventie. Een onderdeel van deze nabehandeling zou een deelname aan onze medische fitness “FysioTrain” kunnen zijn waarbij u onder begeleiding kunt trainen. Wij ondersteunen het positieve effect van thuis oefenen digitaal middels E-Health. U kunt duidelijk via de app verschillende video’s zien hoe oefeningen uitgevoerd dienen te worden die u van uw fysiotherapeut heeft gekregen.


Fysiotherapie Fleminghof heet u welkom om samen aan uw gezondheid te werken!

 

Neem nu contact met ons op! avg ok logo

Ons team van specialisten staat voor u klaar!

Fysiotherapie Fleminghof

Gezondheidscentrum Fleminghof
Fleminghof 5
7622 MB BORNE 

 Telefoon: 074 2663389 (8:00 - 16:00)
 WhatsApp (buiten kantoortijden): 06 20 097 570
 Email:

Contactformulier

Openingstijden

  • Maandag 7:30 - 21:00
  • Dinsdag 7:30 - 21:00
  • Woensdag 7:30 - 20:00
  • Donderdag 7:30 - 18:00
  • Vrijdag 7:30 - 17:00
  • Zaterdag op afspraak